Wij voorspellen
wie de koers zal winnen

DANKZIJ MACHINE LEARNING EN DATA VOORSPELLEN WE DE WINNAAR

We zijn gepassioneerd door wielrennen en we zijn gepassioneerd door artificiële intelligentie. We hebben een machine learning-model gebouwd om te voorspellen wie de koers zal winnen. Dit doen we puur op basis van objectieve gegevens zoals historische wedstrijdresultaten en de rennersprofielen.

Ons algoritme kijkt naar de verschillende patronen in de gegevens en voorspelt de volledige wedstrijdresultaten. We updaten onze voorspellingen wekelijks, telkens wanneer er nieuwe resultaten binnenkomen.

Data

  • We houden rekening met fietsgegevens van de afgelopen 20 jaar.

koers model

  • Op basis van de gegevens hebben we een machine learning-model gebouwd dat voorspelt wie de grootste kans heeft om te winnen.

koers voorspelling

  • We houden rekening met het trackrecord van de renner, zijn huidige prestaties en hoe goed hij past bij het specifieke wedstrijdprofiel.
IDLab

Fundamenteel en toegepast onderzoek en data science

IDLab verricht fundamenteel en toegepast onderzoek naar internettechnologieën en data science. We richten ons op draadloze netwerken en gedistribueerde intelligentie. Binnen de sport bouwt ons data science team artificiële intelligentie-oplossingen voor betere prestaties van atleten. Van het bijhouden van de prestaties van een atleet tot het voorspellen hoe hij / zij zal presteren en het suggereren hoe hij / zij kan verbeteren. We laten de data spreken. Geïnteresseerd?

Neem contact op met ons

Het team

Leonid Kholkine

Linkedin

Steven Latré

Linkedin

Tim Verdonck

Linkedin

Tom De Schepper

Linkedin

Arie-Willem de Leeuw

Linkedin

Thomas Servotte

Linkedin